Автор
Woman.bg

Вижте новия ултрасекси клип на Лора Караджова!

Лора Караджова, която през последните няколко години участва като гост-вокалистка във всички най-големи рап хитове у нас като „Повече от всичко” с Кристо, „Мрън, мрън” с Ъпсурт, „Цяла нощ” със 100 Кила и „Министърът на веселието” с Криско и Бобо, пусна соло парчето си „Bye, Bye”, където за пореден път демонстрира смазващи глас и визия.

Това е първият сингъл от предстоящия нов албум на ар-ен-би дивата, който е планиран за тази пролет, а феновете на Лора вече са обзети от нетърпение, защото „Bye, Bye” вдигна високо летвата на очакванията им. Парчето е продуцирано от Криско, а клипът по традиция е сниман от майстора на провокациите Валери Милев.

Всъщност именно скандалното видео довело да забавяне в издаването на парчето, защото първоначалната версия на клипа включвала сцена, в която Лора разбива фалос в стъкленица с бейзболна бухалка. Клипът бил толкова шокиращ за всички, които го гледали, че за да не бъде свален от сайтовете за видеосподеляне, се наложило да се направи доста сериозна цензура.

Това е първото соло парче на Лора от „Спуснати завеси” насам и без съмнение се нарежда сред най-добрите й песни дотук като превърналите се вече в класики „Недей да спиш”, „Моя собствена игра” и „Нека бъде лято”, а предстоящият й албум се очертава като ар-ен-би събитието на годината.

Четете още: Оценете: Новия клип на Лора и Кристо