Според световните медии Адриана Лима има нов мъж до себе си.

През последните месеци красавицата излизаше със звездата на отбора New England Patriots Джулиян Еделман, но явно отношенията между двамата вече са в миналото.

От dailymail.co.uk разкриват, че 35-годишната Адриана се е сближила с Райън Сийкрест, който е водещ на предаването American Idol и изпълнителен продуцент на риалитито на семейство Кардашиян, по край работата си в Рио де Жанейро, където двамата заедно с Алесандра Амброзио бяха пратеници на телевизионния гигант NBC по случай Олимпиадата.

41-годишният Райън е имал връзки и с други известни красавици, сред които са мексиканската певица Паулина Рубио и моделът на Sports Illustrated Доминик Пайк.
Адриана пък финализира развода си със сръбската баскетболна звезда Марко Ярич март тази година. Двамата се разделиха още през 2014, като според медиите причината е изневяра от страна на спортиста. След това бразилската грация дълго време бе сама и се бе съсредоточила върху кариерата си, но в последно време явно е решила, че е готова отново за връзка. Опитът ѝ да намери подходящия явно не се е увенчавал с успех до сега, но нищо не се знае, може именно Райън да е мъжът , с когото да намери щастие в личен план.