Автор
Роси Кацарова

Вижте новия мъж на Анджелина Джоли (снимки)

Изглежда Анджелина Джоли е решила да затвори страницата от живота си, свързана с Брад Пит. Или поне на тази мисъл ни навеждат снимките, които онлайн медията radaronline.com разпространи преди броени часове.

Въпросните кадри, направени в Камбоджа, са запечатали изящната актриса в компанията на непознат мъж, за когото сайтът съобщава, че е новият възлюбен на Джоли. Според изданието отношенията между двамата са сериозни и това се доказва не само от факта, че той придружава актрисата в азиатската държава, но и от близостта, която демонстрират.

Според очевидци двамата са видени да напускат заедно луксозен хотел и да се разхождат из града в компанията на осемгодишните близнаци на актрисата. Новият възлюбен на актрисата дори купил подарък на нея и двете ѝ деца – 18 каратови гривни, всяка струваща по 260 долара.

Това разкрива за radaronline.com жена на средна възраст, работеща във бижутерийния магазин, от който е направена покупката.




"Брад ще полудее, като научи за това. На него едва му позволяват да говори с децата си, а тя ги разхожда по целия свят и дори позволява на някакъв мъж да им купува гривнички?", споделя близък до Брад Пит източник пред онлайн изданието.