Часове преди старта на риалити шоуто, в социалната мрежа изтекоха снимки от Къщата, където повече от два месеца ще бъдат изолирани родни звезди.

Винаги досега продуцентите са залагали на лукс и скъпарски дизайнерски мебели, но тази година феновете ще останат разочаровани, изтъкват от kliuki.net

Къщата ВИП Брадър 2014, който ще е под шапката на Бай Тошовото време, всъщност няма нищо общо с комунизма. Очакванията бяха интериорът да е с носталгия по социализЪма, но дизайнерите тук са се изложили. Това направи впечатление и на феновете на шоуто, които отправиха критики към организаторите във Фейсбук страницата на шоуто.

Единственото цветовете в Къщата в Нови хан отговарят на темата – интериорът е решен в червено и синьо.

Четете още: ВИП Брадър от 15 септември

В Къщата на ВИП Брадър 2014 има и билярдна маса – за първи път от продукцията предоставят на съквартирантите такъв вид забавление.

Като цяло обаче няма кой знае какви промени по Къщата спрямо миналия сезон. Направено е само освежаване, а мебелите са под наем със сключен договор за реклама. Хонорарите на звездите също са доста компромисни.

Четете още: Минчев за Галена: Прилича на пазарска чанта от соца

Според запознати продуцентите едва са намерили средства, за да реализират ВИП Брадър 2014. Заложили са на най-евтиния вариант за обзавеждане, като плановете са да се пести и от храна и алкохол за съквартирантите. Предстоящите мисии щели да бъдат изключително трудни за изпълнение, което автоматично ще остави ВИП-овете без бюджет.

Нека ви припомним, че Евгени Минчев и Йорданка Христова станаха първите официално обявени имена за новия сезон на VIP Brother.

Очаква сред колоритните участници в шоуто да бъдат още плеймейтката Елена Кучкова, Ели Гигова, Кали, актьорът Иво Аръков, бизнесменът Александър Найденов.