Автор
Woman.bg

Вижте новата къща на Елън Дедженерис и Порша де Роси

Елън Дедженерис, която ще води церемонията по връчването на Оскарите, и партньорката й Порша де Роси си купиха къща за 40 млн. долара.

Имотът се намира в Холмби Хилс, Лос Анджелис. Разположената върху терен от 2,3 акра къща разполага с 6 спални, 9 бани, басейн, гимнастическа зала, спа център, тенис корт и гараж за 6 автомобила. В непосредствена близост се намира имението на "зайчетата" от "Playboy".

55-годишната Дедженерис е известна не толкова с ролите си в киното, колкото с това, че през 1997 г. призна публично гей ориентацията си. Тя е била интимна с колежката си Ан Хечи и фотографката Александра Хедисън, а от 2004 г. насам - с австралийската актриса Порша де Роси, като през 2008 г. двете сключиха брак.

Четете още: Направи си сама: Мини възглавничка

Дедженерис, която ще води тазгодишната церемония по връчването на Оскарите - за втори път след 2007 г., е известна и със своя нюх за успешни сделки с имоти. Преди да купи къщата в Холмби Хилс, тя продаде друга за 21 млн. долара, която само преди година бе купила за 17,4 млн.

През септември 2013 г. Дедженерис пък продаде за 11 млн. долара ранчо в Таузънд Оукс, Калифорния. Няколко месеца преди това тя и благоверната й Порша си купиха имение за 26,5 млн. в Монтесито, Калифорния, а пък продадоха мезонет в Бевърли Хилс за 850 хил. долара.

Неотдавна Дедженерис прояви акт на изключителна щедрост. Водещата даде 10 хил. долара бакшиш на келнерка, след като научи, че тя е самотна майка. В добавка, Дедженерис подари на 21-годишната сервитьорка 50-инчов LCD телевизор.

Четете още: Стилна в три цвята: Кухнята

Източник: БГНЕС