Автор
Кристина Кирова

Вижте най-смелите и неповторими тоалети на червения килим

Понякога звездите, които обикновено ни заслепяват с блясък, изисканост и чар, допускат шокиращи гафове, в името на това да бъдат нестандартно красиви. Друг път отново с тази цел показват толкова много от тялото си, че не остават никакво място за въображението ни.

Макар да сме свикнали с нетрадиционните им решения, винаги някоя знаменитост успява да ни изненада. Вижте някои от най-запомнящите си и шокиращи изпълнения на червения килим досега:

Микаела Шафер на премиерата на "Мъже в черно"

Може би един от най-скандалните тоалети, които сме виждали на червения килим. Събитието е премиерата на "Мъже в черно" през 2012 г. Микаела предизвика фурор с outfit-a си, наподобяващ ленти от касета с колан, който прикрива съвсем малка част от тялото й. Роклята със сигурност не оставя място за въображението.

Бьорк на Оскарите 2001 г.

Една от певиците, известни с нестандартния си вкус и чар, накара всички, присъстващи на наградите "Оскар" през 2001 г., да се хихикат заради чудатата й рокля-лебед. Определено изборът на Бьорк за тоалет бе неочакван и може би не особено сполучлив.

Елизабет Хърли на премиерата на "Четири сватби и едно погребение"

Може би роклята на Хърли не е толкова шокираща особено към днешна дата, но за 1994 г. определено е била доста предизвикателна. Днес вече сме свикнали да виждаме звездите почти голи на червения килим и този тоалет не би ни направил впечатление, но преди 23 години Елизабет бе сензацията на премиерата на "Четири сватби и едно погребение".

Дженифър Лопес на наградите Грами

Едно от най-смелите модни решения за времето си (2001 г.), което предизвика фурор и стана причина Google да създаде Google Image Search. Много журналисти коментират, че легендарната зелена рокля на Джей Ло изглежда така, сякаш звездата тъкмо идва от парти край басейна - тя е прозрачна и не скрива нито сантиметър от фигурата й.

Лейди Гага на наградите на MTV, 2010 г.

Кралицата на екстравагантните тоалети, които медиите никога не подминават. През 2010 г. Лейди Гага изуми света, като се появи с рокля и обувки от сурово месо и стек вместо шапка.

Ирина Шейк на партито след наградите Оскар, 2015 г.

Очевидно изкусителната актриса не носи бельо - тайна, която е добре да пазим единствено за себе си.

Мадона на събитието Met Gala, 2016 г.

Мадона винаги е била изобретателна и този път не прави изключение. Тя е известна със смелостта си, предизвиквайки скандали с провокативното си облекло и сценично поведение още през 80-те. Но дали една дама на 57 години е редно да облича подобни тоалети, дори и да има стройна фигура?

снимки: hawtcelebs.com, gotceleb.com, bustle.com, flipboard.com, independent.co.uk, theplace2.ru, playbuzz.com

Последно от woman.bg