Лятото вече е в разгара си и все повече от звездите от телевизионния екран излизат в отпуск, който прекарват край морето. Част от тях не се притесняват да се покажат по бански, защото сериозно се грижат за тялото си. Въпреки че повечето телевизионерки крият къде прекарват почивката си, wonan.bg успя да разкрие ексклузивни подробности за ваканцията им и да ви покаже най-красивите дами в ефира, както рядко ги виждате.

Натали Трифонова

Красивата синоптичка на bTV Натали Трифонова подпали мрежата със снимки от ваканцията си на морето. Блондинката е по изрязан бански, който идеално разкрива перфектно й тяло и тя прилича на истинска Афродита, излязла от морската пяна. Снимките, за които не е ясно къде са правени, събраха десетки харесвания и одобрителни коментари. Част от почитателите на Трифонова, които подозират, че тя е в Гърция, са категорични, че фотографиите на нашенката са далеч по-горещи от тези на Никол Шерцингер, която вече близо седмица залива Истаграм с кадри от почивката си на гръцкия остров Миконос, известен като рая на купонджиите.

Никол Станкулова

За разлика от колежката си от bTV, синоптичката на Нова телевизия Никол Станкулова засега постна снимка в цял бански, при това черен. Красавицата обичайно прекарва почивките си със своя приятел Теодор независимо дали през лятото или през зимата в баровски курорти. Тази година тя кара ски в Алпите, а засега залага на дълги уикенди край морски бряг.

Гала

Една от най-дългогодишните водещи в ефира Гала призна, че все още не е планирала лятната си почивка. Тя и приятелят й обичат да почиват на екзотични острови, от които блондинката пази невероятни спомени. Още преди да се отдаде на релакс, Гала се показа по бански по време на едно от предаванията си край столичен басейн. 50-годишната дама предизвика аплаузите на всички зрители заради стегнатите си форми в целия бански, който не свали по време на ефира.


Деси Цонева

Деси Цонева още през пролетта предприе вълнуващо пътешествие в Хаити, но и в момента намира време да отскочи до родното море. Наскоро тя бе във Варна, а за бански избра максимално изрязан модел. Цонева се гордее, че няма нито една козметична корекция по тялото си, но винаги се е стремяла да се храни здравословно. Дъщерята на отишлия си без време журналист Митко Цонев обича да прекарва времето си и край софийските басейни в компанията на сина си Янчо.

Маги Бадер

Актуалната Мис Плеймейт Маги Бадер избра България за част от лятната си почивка. Брюнетката пусна провокативна снимка от плажа на Свети Влас, който разкрива перфектното й тяло, а по-късно покани почитателите си във Велинград на откриването на нов ресторант. Бадер е известна и като плеймейтката с най-дълги крака, за които се грижи с усилени тренировки и сериозен хранителен режим. 24-годишната красавица има петгодишен син, но това по никакъв начин не личи от фигурата й.

Четете още: Влез във форма за плажа със ... сладоледена диета