Несъмнено разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли е най-обсъжданата светска тема през последните седмици, около която вярваме усилено ще се шуми още дълго време.

През ден се появява различна информация относно отношенията между звездите, като въпросът, който най-много вълнува общността, е - каква всъщност е причината за разпада на брака на актьорите, които изглеждаше така стабилен.

Слухове на тази тема не липсват – един от тях гласи, че причината за развода е лошото отношение на Брад към едно от децата, а според друг между Пит и Джоли е застанал трети човек – красивата френска актриса и екранна партньорка на актьора Марион Котияр.

Може да се окаже обаче, че до развода се е стигнало не заради изневяра от страна на Брад, а заради такава от страна на Джоли.



Излиза, че актрисата е изключително близка с бившия си бодигард. Той се казва Марк Билингам е бивш войник от британската армия, прекарал почти 18 месеца като шеф на охраната на господин и госпожа Смит и наследниците им. Той вече не работи за тях, но по негови думи още е близък с Джоли.

Всъщност мъжът разкри пред вестник "Сън", че той е бил не просто охрана на децата, а техен баща и всъщност е прекарвал повече време с тях, отколкото с собствените си наследници. Оказва се, че Марк е бил единственият човек, допускан до децата, защото родителите им, изпитвали панически страх, че някой може да ги отвлече. Всъщност той се грижел главно за тях и Анджи, защото предимно тя била обект на заплахи.

Актрисата, наранена от отношението на Брад към Мадокс, неусетно се сближила с Марк, впечатлена от неговото топло отношение към децата. Дали това наистина е така и между двамата има нещо повече от приятелство, само времето ще покаже.