Автор
Woman.bg

Вижте кои български двойки се разделиха през 2013 г.

Известни двойки, които от години демонстрираха любовта си, си казаха "сбогом" през 2013-а.

Някои по-показно, други без драми. В крайна сметка светът наистина не свършва с това, пише в. "Стандарт"

Ето ги и петте най-неочаквани раздели в родния шоубизнес.

Део скъса с две

Една от най-логичните, дългогодишни и вдъхновяващи любовни истории чу финалния си акорд. Део и Лора - музикални, млади, готини - се разделиха след 8 години заедно. Някои бракове траят далеч по-малко. На разлъка шоуменът обясни: "Имахме страхотни моменти заедно, те са незабравими, но се оказа, че вече циклим на едно място и имаме различни виждания за бъдещето си. И като че ли повече си пречим, отколкото си помагаме". Двамата дълго не признавали официално, защото им било трудно да си го кажат и пред самите тях. Видели, че връзката им се изчерпва, и сложили точката.

Четете още: Део брутално откровен за личния си живот

"Решихме, че по един или друг начин всеки се е опитвал да решава кариерата и развитието на другия. Вместо да се радваме един на друг, се напъвахме да се направляваме. Няма драми, няма сълзи, няма трагедия. Всеки тръгна по своя си път и си обещахме да си останем приятели", каза още блондинът. Интересно е, че той не се оставя сам и за месец. Веднага завъртя романс с партньорката си в танците Елена Добрикова, с която се изявяваха в "Денсинг старс". Изкараха заедно почти четири месеца и девойката даже се беше пренесла да живее при него. Не спряха да афишират увлечението си и от корици на списания. Запознаха се с родителите си, крояха планове за деца и семейство. Ненадейно обаче в профила си във facebook Део написа: "Ели, благодаря ти за прекрасните мигове заедно! Успех оттук-нататък".

Четете още: Део показа новата си приятелка (снимка)

Няма и месец-два, и Део се появи в обществото с екзотичната Мариана. Тя участвала в негов клип и малко след това се залюбили. Забавният водещ отново със свръхзвукова скорост подходил към бъдещето и вече й е предложил брак, а сватбата щяла да бъде "някъде из Европа".

Орлин даде Яна на Петко

Четете още: Вижте новото гадже на Орлин Павлов (снимка)

Нищо не предвещаваше, че приказката на Орлин и Яна няма да има хепи енд. Много влюбени и партньори в танцувално шоу, те минаваха за едни от най-стабилните двойки. Живяха заедно няколко години. Много напрегнат момент беше, когато тръгна мълвата, че девойката е сменила Орлин с новия си партньор в танците Петко Димитров. Кой от двамата ще избере - красивия синеок актьор и певец или мускулестия бизнесмен, - това беше въпросът. Известно време Яна и Орлин разиграваха театър с "разделени сме, не сме" и накрая той го заяви официално пред Нова телевизия. "В момента нямам човек до себе си", каза той. Поясни, че е взел решение да прекрати връзката си. По думите му причината била, че тя иска сериозна връзка, семейство и деца, а той още не бил готов за това. "Започнахме да се отдалечаваме, когато тя започна като всяка жена да иска стабилност - пръстен и семейство. А аз бях прекалено отдаден на кариерата си, постоянно пътувах и се разминахме. Можех да избера другия път към нея, но не го направих", призна Павлов.

Четете още: Вижте как Яна събужда Петко


Силвестър и Мария - топизненадата



Невероятно, но факт! Силвестър и Мария изглеждаха като създадени един за друг от главата до петите. Говореха, мислеха по един и същ приятно налудничав начин и по всичко личеше, че помежду им има перфектен клик. Докато Силвестър най-фриволно обяви във Фейсбук, че са като брат и сестра и че свободните булки вече могат да му се обаждат. Всички решиха, че е голям майтап. Още повече че той след това обясняваше, че наистина е шега. Мина малко време и се оказа, че има истина в тези закачки. Силвестър се залюби с Ангелина, бивша любима на победителя от "Биг Брадър 4" Георги. Запознали се покрай работата. Вече живеят заедно и синът му от Мария, Давид, много харесвал новата жена до баща си. Актьорът, станал популярен като Зюмбюл от триото "Братя Мангасарян", се изпусна, че първо Мария е отлетяла от семейното им гнездо. Тя от по-отдавна имала връзка с друг мъж.

Ангелина

Водещата пък призна, че трудно приема раздялата и промените в живота на двамата. "В крайна сметка човек трябва да гледа философски на нещата и когато трябва да запази достойнството и мълчанието, да го направи така, както е редно", отсече Мария Силвестър преди дни в предаването "Денят отблизо".

Алисия и Ники Михайлов - страст или напук



Алисия и Ники Михайлов признаха публично, че вече не са заедно още в началото на лятото. Те постъпиха цивилизовано- информираха медиите и феновете чрез отворено писмо. "През последните повече от две години нашите отношения бяха подлагани на безброй спекулации. За да избегнем това поне сега, искаме заедно да ви съобщим едно наше общо решение - да се разделим. И двамата пазим прекрасни спомени. Това е нашият пръв и последен коментар. Всяка друга дума, сложена в устите ни, ще бъде плод на нечия фантазия". Така и не се разбра дали те наистина прекараха бурен романс, или просто правеха напук на бившите си половинки.