Автор
Woman.bg

Вижте кога един мъж започва да се държи като смахнат

Тайни разговори, съмнителни обяснения и гузно поведение не са непременно доказателства за изневяра.

Ако партньорът ви започне да проявява странности, не си мислете, че ви изневерява. Причината може да е много романтична и той просто да се подготвя да ви поиска ръката. Специалистите съветват да не се притеснявате, ако започне да крие с кого разговаря; да прави тайни срещи със сестра ви или други ваши близки; а когато му потърсите сметка, да започне да се държи като пълен глупак, пише news7.bg

Британски учени са изследвали поведението на мъжете, които се готвят да предложат на приятелките си. Оказва се, че всеки четвърти е станал изключително спестовен. Други са резервирали почивка в чужбина, като сами са организирали всичко.

Всеки втори започнал да обядва със сестрата или да провежда тайни разговори с родителите и най-добрите приятелки на любимата си. Оказва се, че целта е да разбере какъв точно пръстен харесва. Ако накрая ви изпрати на маникюр и козметик, не се сърдете. Просто иска да постави пръстена на перфектната ви ръка. Така ще можете да се снимате без притеснение и после да се изфукате пред приятелките си.

Четете още: Почерпете вдъхновение: 15 идеи за снимки за годеж

Следете блога "Да се изгубиш... в Рим!" - едно бягство във Вечния град, посветено на свободния избор, удоволствието и вдъхновението!