В момента Ким Кардашиян се е откъснала от така любимата си светска суета и е на почивка в Месико със съпруга си Кание Уест и няколко близки приятели.

Звездната двойка и компанията им са се настанали в луксозна вила, която се намира на първа линия на плажа и струва впечатляващите 15 000 долара на ден.

Ким си почива, но папараците не! Те успяха да я изловят и я заснеха, докато двете с асистенката й се намираха върху борд и усилено гребяха. Забавлявайки се във водата, Ким демонстрира изваяно тяло, облечено в изрязан червен бански.

Четете още: Ким с поредна тясна рокличка

Четете още: Ким със секси потниче и без сутиен на обяд

Четете още: Ким Кардашиян и манията й по селфитата

За всеобщо учудване се оказа, че риалити тигрицата не се чувства толкова комфортно в тялото си, колкото изглежда.

Въпреки че след раждането на дъщеричката си Норт Уест 33-годишната чаровница свали десетки килограма само за няколко месеца, тя все още не е доволна от фигурата си.

Преди няколко седмици Ким сподели следното с феновете си в туитър: " Не мога да преборя тези 5-10 килограма от бременността. Без повече извинения. Бебето ми е на една година вече! УФ."

"Няма да обвинявам за килограмите си бременноста, защото това е извинение. Просто качих килограми и това е. Все пак защо е толкова трудно да ги смъкнеш след появата на бебето. Уффф дупето и бедрата ми са огромни в момента . Трябва да се върна към фигурата си от преди няколко години. Няма да се оплаквам повече. Започвам диета още от днес. Без въглехидрати и луди тренировки. Кой е с мен", продължава изповедта си звездата от клана Кардашиян в социалната мрежа.

Дами, какво мислите за тялото на риалити дивата? А ти, Ким, не забравяй, че от септември ти водиш! #tivodish

Четете още: Приятели за цял живот: Ким и дълбоките деколтета