Боби Браун за пръв път си дал сметка, че бившата му съпруга Уитни Хюстън има проблеми с наркотиците, когато я видял да смърка кокаин по време на медения им месец, съобщи Contactmusic.

Изпълнителят на хита "My Prerogative" каза това в разговор с телевизионната водеща Шон Робинсън по повод специално предаване, озаглавено "Боби Браун: Да си спомним за Уитни" и излъчено по телевизията през уикенда, пише inews.bg.

Четете още: Най-иконичните звездни двойки - I част

Браун сподели някои неща за 15-годишния си брак с дивата, която си отиде от този свят през 2012 г. Запитан кога за пръв път осъзнал, че съпругата му приема кокаин, Браун, който също имаше проблеми с пристрастяването си към наркотиците, довери, че това станало по време на медения им месец, но бил безсилен да спре Уитни.

"Аз бях неин съпруг и предполагам, че някои хора биха си помислили, че съм можел да дам повече от себе си, за да й помогна", поясни той.

"Направих всичко, което бе по силите ми. Тя беше моето момиче и ако можех да направя още нещо, щях да го сторя."

Четете още: Дъщерята на Уитни Хюстън се омъжи за „брат си“

Боби Браун разкри също, че не смятал, че съпругата му сериозно възнамерява да се разведе с него, докато не му показала документи за бракоразводното дело в китайски ресторант.

Освен това Боби заявява, че двамата с Уитни са си изневерявали взаимно по време на брака им. Не беше тайна за никой, че Браун кръшкаше на певицата, докато бяха заедно. Но очевидно изневярата не е била единствено и само от страна на съпруга.

"Хората правят грешки, ние сме като всички останали хора и направихме много грешки", признава Браун.