Автор
Woman.bg

Вижте как малката Никол отпразнува рождения си ден

В деня на хумора, най-шумният купон бе детското парти, по случай 2-рия рожден ден на Никол Божинова.

Тя посрещна многобройните си малки и големи гости, заобиколена от любовта на родителите си, които бяха неотлъчно до нея. Щастието на малката бе изписано на лицето й, а ето какво сподели Николета за цялостната организация:

“Миналата година, на рождения ден на Никол по стечение на обстоятелствата бях в “Къртицата” и независимо, че бяхме заедно в базата, някак си не успяхме да го отпразнуваме подобаващо. Именно заради това, реших, че сега, когато е и по-осъзната, ще се реваншираме за тогава, организирайки й детско парти, в което акцент бяха любимите й анимационни герои Мини и Мики Маус.

В тази роля влязоха аниматорите, които забавляваха дечицата с игри и закачки. Това бяха и фигурките на върха на пищната й тортата. Искахме тя и малките й гости да се почувстват като в лунапарк, за това осигурихме надуваеми замъци, захарен памук, най-различни сладки вкусотии, въртележки и т.н. Бяхме поканили най-близките до семейството ни хора. Празникът на Никол нямаше да се получи толкова весел и истински, без помощта от страна “Джули Ленд” – Ели и Катя, които много ми съдействаха, в това да зарадвам детето си и другите бебешори.”

Четете още: Николета: Явно съм достоен Човек

Цялостния замисъл на рождения ден си пролича и от стайлинга на Николета и Никол, които бяха облечени в идентични рокли, с което умилиха присъстващите за пореден път. Никол старателно събираше подаръците си, но като домакиня на партито, се постара да забавлява гостите, като лично пя и танцува за всички.

Източник: vipnews.bg