Автор
Woman.bg

Вижте как изглеждат днес актьорите от сериала „Алф”

Сериалът „Алф” е един от любимите сериали на милиони хора по света.

Ако сте израснали през 90-те, няма начин да не сте го гледали. Всички помним Уили, Кейт, Лин, Браян, както и досадните съседи Ачмонек. Какво се случва с тях сега? И как изглеждат те сега?

Уили Танер – Макс Райт

Четете още: Вижте как изглежда звездата от ''Мръсни танци'' сега

За Макс Райт животът след Алф е труден: губи ангажименти, откриват му лимфома, следват химиотерапия, проблеми с алкохола... Възраждането му започва с филма “По-сърдити старчета”, идват нови роли в театъра. Днес той не съжалява за нищо.

Кейт Танер – Ан Шедийн

Четете още: Вижте как изглежда Ал от ''Стъпка по стъпка''

Днес Ан Шедийн има собствен антикварен магазин, учи на занаята комедийни актьори и декорира домовете на приятели като Джордж Клуни.

Лин Танер – Андреа Елсън

Четете още: Вижте как изглежда Грейс Шефийлд от сериала ''Бавачката''

Андреа Елсън през 1993 г. се омъжва за телевизионния продуцент Скот Хопър. Двамата имат дъщеря Клер.

Браян Танер – Бенджи Грегъри

Четете още: Вижте как изглежда мацката от "Топ гън" сега

Бенджи Грегъри се отказва от актьорската си кариера през 1993 година, с надеждата да намери по-добра реализация в шоубизнеса. Между 2003 година и 2005 година служи в американския флот. Отказва се през 2005 година по здравословни причини. Днес живее в Аризона с жена си.


Тревор Ачмонек – Джон ЛаМота

Ракел Ачмонек – Лиз Шеридан

АЛФ е кукла, която се играе от унгарски актьор. Става въпрос за Мичу Месарош. Той е роден на 20-и септември, 1939 г. В Будапеща. Висок е 83,82 см. Ако си забелязал, АЛФ е сниман предимно в сцени до кръста, тъй като костюмът е неудобен, а вътре можеш да умреш от задух, тъй като трудно се диша. Когато АЛФ е сниман само до кръста, това е просто куклата.


Пол Фуско управлява куклата Алф, озвучава гласа ѝ и е един от продуцентите на сериала.

Източник: actualno.com