Автор
Woman.bg

Вижте как изглежда Скарлет два месеца след раждането!

В началото на септември ви съобщихме, че американската актриса Скарлет Йохансон и годеникът й Ромен Дориак станаха родители на момиченце. 29-годишната красавица и партньорът й кръстиха първото си дете Роуз.

Източник съобщи, че двойката обича уединението и че двамата са поддържници на идеята, че децата на знаменитостите трябва да бъдат държани далеч от окото на медиите и обществото.

Скарлет и Ромен, който е журналист, се сгодиха през август миналата година. По-късно актрисата заяви, че с годеника й не искат да прибързват със сватбата. Тя вече има зад гърба си един провален брак. Нека ви припомним, че холивудската звезда беше омъжена за канадския актьор Райън Рейнолдс между 2008 и 2011 г.

По всичко изглежда, че Скарлет не бърза да се връща на работа и изцяло се наслаждава на първите и най-сладки мигове от майчинството.

В понеделник сексапилната майка се върна пред обективите на камерите само два месеца след раждането на дъщеря си.

На премиерата на „The Theory Of Everything“ в Ню Йорк 29-годишната звезда показа невероятното си тяло.

Скарлет демонстрира къса подстрижка и страхотна фигура. Облечена със стилна мини рокля, съчетана с чаровни цветни обувки и почти никакъв грим, актрисата успя да ни впечатли с цялостната си визия.



Прясната мама доказа, че вече е напълно готова да се покаже, както и да се завърне към работата и ангажиментите си. Скарлет дори е подписала договор за нова роля в очакван с нетърпение сериал.

Близки до Скарлет издават, че тя ще работи по сериал, именно, за да може да има колкото се може повече време за щерка си.

Харесва ли ви визията й?

Четете още: Скарлет Йохансон роди!

Четете още: Грим като на Скарлет Йохансон (видео)