Жизел Бюндхен притежава едно от най-тонизираните и атлетични тела в шоубизнеса, което поддържа не само с упражнения, но и с подходящ хранителен режим.

Какъв точно е той разкрива настоящият личен готвач на топмоделан - Алън Кембъл, който всъщност се грижи за менюто не само на Жизел, но и на съпруга ѝ Том Брейди и двете им деца – Бенджамин на шест години и Вивиан на три.

Алън споделя, че хранителният режим на семейство Брейди се състои от 80% зеленчуци, които се комбинират с киноа, просо и боб. В седмичното меню се включва и свинско или телешко, но само такова от животни хранени с трева, пилешко, патешко и риба – основно дива сьомга.

Готвачът допълва, че също така никога не приготвя храната с растително или маслиново олио, а с кокосово. Също така използва розова хималайска сол, а не йодирана.



Кембъл разкрива, че съвсем естествено има и списък с продукти, които звездното семейството изобщо не консумира. Това са храни, включващи в състава си бяла захар, бяло брашно, глутен или мононатриев глутамат. Готвачът, който ежедневно приготвя менюто на семейството и дори пътува с тях, когато са на почивка, споделя, че децата ядат абсолютно същото, каквото ядат звездните им родители, така че Бенджамин и Вивиан за разлика от връстниците си не ядат пържени картофи, полуготови пилешки хапки и спагети, чипсове, снаксове или продукти богати на захари и бързи въглехидрати. Това е така, защото за Том и Жизел хранителният режим е важен не заради визията, а защото в него те виждат ключа към здравето.



Алън споделя, че всъщност диетата на Том е много по-ограничаваща от тази на Жизел. Футболната звезда избягва плодовете, с изключение на бананите, които приема под формата на смути, също така не яде домати и патладжани, не пие и кафе.