Гуинет Полтроу неведнъж е била обявявана за фанатичка на тема диета и спорт, но със снимките от скорошната си ваканция на плажа в Кабо, доказа, че това има смисъл.

Актрисата, известна с детокс режима си и желязната си дисциплина, показа, че постигнатите от нея резултати са повече от успешни.

Четете още: Роузи не спазва диети

Без целулит, никакви тлъстини в областта на бедрата и корема, стегнати мускули на ръцете и краката - годините изглежда не са докоснали бившата приятелка на Брад Пит, която наскоро сподели, че съжалява единствено за това, че не е заснела секс видео по време на връзката си с актьора.

Гуинет от години е известна като заклета вегетарианка, която се храни основно с плодове и зеленчуци, и рядко си позволява млечни продукти и яйца. Преди време актрисата от "Влюбеният Шекспир" издаде собствена готварска книга, за която бе жестоко освиркана в САЩ, тъй като продуктите в нея са твърде скъпи и трудни за намиране, припомнят от bgreality.bg

Все пак, Гуинет неведнъж е споделяла в интервюта, че тайната на слабото и стегнато тяло е и редовната консумация на люти храни, сред които на челно място се намират лютите чушки.

Четете още: Дженифър показа плочки (снимки)