Автор
Woman.bg

Вижте голямото коремче на бременната Мила Кунис

Преди дни Мила Кунис и Аштън Къчър се разходиха из Лос Анджелис, като актрисата, която вече има една дъщеря и е бременна с второ дете, доказа, че бременността и красивата визия вървят ръка за ръка.

За разходката из града с любимия 33-годишната Мила бе избрала удобен, но същевременно с това приятен за окото тоалет, а именно прилепнала дълга рокля на райета от Envie де Fraise, която подчертаваше наедрялото ѝ коремче.

38-годишният Къчър също бе заложил на небрежния стил и носеше бейзбилен тишърт в два цвята, ВМС панталони и маратонки, и бейзболна шапка. Двойката обяви през юни, че очаква второто си дете. Двамата вече имат дъщеричка - Уайът, която предстои да стане на две годинки.

Припомняме ви, че юни месец двойката обяви, че е в очакване на второто си дете, а само преди седмици Мила Кунис заяви, че с Аштън са твърдо решени да научат децата си да ценят парите.

"За нас Аштън винаги е било приоритет как да отгледаме дете, което да не се превърне в задник. И двамата идваме от наистина бедни семейства и сме израснали в нищета. Постигнали сме всичко сами и за това сме наясно с колко труд се изкарват парите. От една страна е прекрасно, че децата ни няма да разберат какво е да имаш само кетчуп за вечеря, но от друга те няма да се научат и да ценят това, което имат, ако живеят в охолство. Затова искаме да ги научим от много ранна възраст, че ние - мама и татко, може и да имаме долар, но те са бедни", категорична е актрисата.