Жена като Адриана Лима не може да остане дълго време сама, затова и не се учудваме, че въпреки че се раздели с приятеля си - треньора по бокс Джо Томас, началото на месеца, тя вече е обвързана отново.

Новият мъж до красавицата е звездата на отбора New England Patriots Джулиян Еделман, разкриват от dailymail.co.uk.

Двамата се запознават началото на месеца в Маями чрез общи приятели и оттогава са излизали на няколко срещи. Една от тях дори бе фотографирана от папараци - 35-годишната брюнетка и 30-годишния футболист бяха хванати, докато се разхождат, държейки се за ръце в Нантъкет, Масачузец.

От снимките виждаме, че красавицата е заложила на спортен сет в черно, включващ къси панталонки от деним и потник с V-образно деколте. Еделман от своя страна също е заложил на небрежния вид, комбинирайки тъмни къси панталони с бял топ и небрежно разкопчана дънкова риза.

Припомняме ви, че до преди месеци името на Джулиян бе спрягано с това на друг супер модел - Оливия Кулпо, но отношенията на двамата така и не се задълбочиха и те бяха забелязани само на една среща. Адриана пък явно има слабост по спортисти, защото освен, че излизаше с Джо Томас, тя бе омъжена и години за сръбския баскетболист Марко Ярич.

Адриана Лима на ревю на Victoria's Secret

Джулиян Еделман

Адриана Лима с бившия си приятел Джо Томас