Папараците на ''Поверително от Н.Л'' успяха да потвърдят сензационна новина, която гръмна преди 3 седмици - Радина Кърджилова очаква първото си дете!

Фотографите щракнаха сексапилната актриса с наедряло коремче, доказващо, че талантливата звезда ще става майка. Очевидно Радина вече не се притеснява от плъзналите в последно време слухове, че носи в утробата си дете, тъй като красавицата смело се разхожда из столичните улици с прилепнали ластични дрехи, които очертават формите й и най-вече порасналото й коремче.

Ежедневно на централната столична улица „Раковски" актрисата може да бъде забелязана как разхожда домашния си любимец - лабрадора Аксел Дуду. Компания понякога й прави и любимият й Деян Донков, с когото вървят винаги хванати под ръка.

Запознати разказват, че Радина вече спокойно говори за бременността си, но това се случвало единствено пред роднини и приятели, пише "Всеки ден".

Кърджилова дори споделяла, че е сигурно, че ще има момче. Видеозонът все още не показвал пола на бебето, но съдейки по старите поверия, тя била убедена, че ще е мъжка майка - актрисата не спирала да яде месо, а и в рода й на всички жени първородните рожби били мъжки - все знаци, които й загатвали, че и тя ще се радва на момченце.

Всъщност за Радина полът на предстоящото й дете няма никакво значение. Тя единствено се молела бебето й да расте живо и здраво, пък дали ще му купува кукли или колички, били бели кахъри.

С благоразположението на бременната се е заела и цялата рода на Радина и Деян. Майката и бащата на красавицата били буквално неотлъчно до нея. Кърджилова засега карала лека бременност и нямала нужда от чужда помощ, заради което предпочитала роднините й да я оставят на мира и едва след появата на мъника да й помагат с каквото могат.

Радина била доволна и от друг факт - заради леката си бременност към момента тя смятала идните три месеца да хвърли котва на морето. Кърджилова и Деян ще изкарат своето романтично лято на каравана в къмпинг „Градина". Актрисата отсега се е сдобила с няколко книги за бъдещи майки, които смятала да прелисти на плажа.