Щерката на бившия столичен кмет Стефан Софиянски и снаха на бизнесмена Васил Божков, която е бременна в 6-ия месец, е качила само на корем и бюст, забеляза репортер на „Всеки ден".

Въпреки че се очаква да роди през август, бъдещата майка не спира да излиза и да се забавлява в приятелска компания.

Тези дни жената на Антон Божков вечеря в скъпарски столичен ресторант в компанията на близкия си приятел Мариян Станков - Мон Дьо, синоптичката Никол Станкулова и водещата на новините на Нова телевизия Невена Василева, видяха от "Всеки ден".

В началото на март тази година Ива разкри, че чака второто си дете, като според видеозона тя и съпругът й Антон Божков ще се сдобият с момче. Семейството вече има дъщеричка Мая, която се роди през ноември 2013 година. „Още преди видеозона бях сигурна, че ще е момче, така както и за Мая знаех пола, преди да ми го кажат. Някакво странно усещане имах", разказа Ива в тв интервю в началото на бременността си.

Ива Софиянска показа бебето си (снимка)

Ива и синът на най-богатия ни българин Васил Божков са заедно от 9 години, а през юни 2013 станаха законно семейство. Както „Всеки ден" писа, за сигурността на Софиянска бдят шестима гардове, които пазят като писано яйце бившата репортерка на „ВИП новините" по Нова телевизия. Съпругът й Антон Божков се страхува някой да не посегне на семейството му и по тази причина е взел крути мерки.