Толкова е фина, че ако не си наблюдателен, може и да не разбереш, че е бременна.Папараците на „Всеки ден" първи обаче успяха да щракнат Диляна Попова, така че бъдещото майчинство да си личи.

Красавицата е в петия месец и вече няма как да скрие, че чака дете. Актрисата и манекенка е преодоляла първоначалните неприятни симптоми на бременността и сега е по-щастлива от всякога.

Тя призна официално връзката си с колегата Асен Блатечки, която бе разкрита най-напред от седмичника „Уикенд", а най-чаканото събитие в нейния живот я кара да ходи озарена и да не се притеснява от чуждото мнение. Факт, за да бъде с Диляна, Асен се раздели с дългогодишната си половинка Катя и още от края на миналата година заживя с новата си любов. Новината за бременността на манекенката пък гръмна преди месец, но жената на Блатечки, от която той има дъщеря тийнейджър, е първият човек, на когото актьорът сам признава, че очаква дете.

Четете още: Диляна Попова потвърди, че очаква дете от Асен Блатечки

"Ще е момче", съобщи пък самата Диляна, която не може да си намери място от щастие. Все пак тя споделя, че има моменти, в които чувства вина заради раздялата на Асен и Катя.

"Едно нещо не може да бъде взето насила. Просто се случиха нещата. Приемам това като правилно нещо, което ни се случва. Още не съм се запознала с дъщерята на Асен", обясни Диляна.

Тя все още не се е запознала с дъщерята на Блатечки, която също се казва Катя, защото актьорът все още предпочита да се вижда с момичето си насаме, за да приеме по-плавно и спокойно новата ситуация около татко си.

"Гадеше ми се в началото на бременността и не бях много комуникативна, но нещата се стабилизираха. В момента нямам много ангажименти, така че мога да се посветя на детето. Сега снимките на сериали приключиха и имам свободно време. В момента участвам в реализирането на детска линия летни облекла и това ангажира времето ми", добави тя. Бебето трябва да се появи на бял свят през септември, а бъдещите родители още не са избрали името на момченцето.