Автор
Woman.bg

Вижте Блейк Лайвли само два месеца след раждането!

Удивителни снимки достигнаха до нас! Тези на младата майка Блейк Лайвли, която роди преди по-малко от два месеца.

Тя определено бе най-фотографиранта и коментирана звезда по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. И на нас ни е трудно да повярваме как изглежда съпругата на Раън Рейнолдс днес! Възможно ли е за два месеца една жена да си възвърне напълно фигурата за толкова кратко време?

Красивата 27-годишна звезда изуми всички присъстващи с перфектен стайлинг и безупречна визия.

Блейк блесна с интересна черно-бяла рокля от новата колекция на модната дизайнерка Gabriela Cadena.

Четете още: Грижа за косата след бременността

Бели обувки с кръстосани каишки и остър връх в комбинация с оригинален оранжев клъч допълваха стилната й визия.

Припомняме ви, че само преди дни Раън сподели в интервю, че дъщеричката им не се казва Вайълет. Нови слухове плъзнаха, че малката сладурана се казва Джеймс, но това още не е потвърдено от родителите.

Четете още: Блейк Лайвли и любовта й към токчетата

Обикновено коремът най-бавно се възстановява и най-често “тормози” жените след раждане. В повечето случаи, освен че коремът е отпуснат и леко виси има и доста кожа, на която й трябва малко време, за да възстанови предишната си форма. При Блейк виждаме един плосък корем и се питаме КАК е постигнала този зашеметяващ резултат?

По всичко личи, че филмовата звезда няма намерение да спира да работи заради майчинството си, а и с удоволствие бихме искали да виждаме по-често такива красиви, щастливи и успели млади майки!



* Блейк с дизайнерката Gabriela Cadena

Четете още: Вижте Мила Кунис на първото официално събитие след раждането

Замислили ли сте покупка на нова секси рокля? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече ТУК.