След като Селена Гомес премахна бившето си гадже Джъстин Бийбър от профила си в Инстаграм, последва една доста категорична светска изява от страна на певицата, която със сигурност накара Джъстин да съжалява за раздялата с брюнетката.

Нека ви припомним, че Селена за пореден път реши да зареже Джъстин, след като папараците го уловиха на интимен обяд с Кендъл Дженър (най-малката от сестрите Кардашиян). Селена бързо си стегна багажа и напусна Париж, докато Бийбър остана още няколко дни, за да се потопи в нощния живот на френската столица.

Джъстин бе решен да поправи грешката си и пусна снимка в социалната мрежа, на която 22-годишната сладурана целува нежно рамото му.

Четете още: Джъстин Бийбър и Селена Гомес ще живеят заедно

Повече от ясно е, че той иска отново да спечели сърцето на Селена, която е във вихъра на кариерата си и все още не е отговорила на на снимката. Според нейни приятели е въпрос на време тя да преживее поредната раздяла и това унижение и отново да се събере с 20-годишния бунтар.

Дотогава красавицата ще се потопи в новите си проекти, един от които е премиерата на новата й лента „Rudderless”.

На вчерашната премиера в Лос Анджелис тя се появи в неочаквано секси рокля, която разкриваше почти всичко.



Тя се появи на червения килим с ултра къса червена рокля на модна марка Christian Dior.

Рокличката подчертаваше перфектните крака и изкуствените гърди на звездата. Както вече писахме, Гомес се радва на чифт нови силиконови гърди от средата на юли. Певицата изглежда е много доволна от резултата и без грам притеснение показа новия си бюст.



Тя бе заложила на прибрана назад коса, разделена на път, силно подчертани очи с очна линия и устни, потопени в нежно розов гланц.

Чифт бляскави обеци и гривна допълваха стилната й визия!

* Фелисити Хофман, Уилям Мейси и Селена Гомес

Селена казва, че модата не винаги е била важна за нея и като по-малка наистина не й е пукало за неща като стил и мода. "Не съм се опитвала да бъда винаги в крак с модата. Обличах се като момче, но когато станах на 13 години започнах да пробвам разни дрехи и се заглеждах по моделите в списанията", разкрива Гомес.

Ех, Бийбър... видя ли какво изпусна!

Четете още: Джъстин и Селена почиват на Карибите