Бащинството със сигурност много променя мъжете, а най-новите снимки на Вин Дизел доказват, че въпросната трансформация може да е свързана не само с мирогледа, но и с физиката.

Преди няколко дни 48-годишният актьор бе заснет току-що събудил се да пуши на тераса в Маями, Флорида, като от въпросните снимки се вижда, че от релефното тяло и по-точно плочките по корема на звездата няма и следа.

Звездите и техните близнаци

Явно почивката от професионалните ангажименти, дамошния уют, безгрижните мигове с половинката му Палома Хименес и грижите около третата им дъщеричка, малката Полин, която се появи на бял свят по-рано тази година и бе кръстена на близкия приятел и колега на Вин Дизел - трагично загиналият в автомобилна катастрофа - Пол Уокър, са накарали актьора да остави на заден план тренировките и грижите за външния си вид.

Въпреки голямото бирено коремче няма как да отречем, че гологлавият мъжага продължава да е все така чаровен и сексапилн. На него обаче ще му се наложи съвсем скоро да си възвърне старата физика, защото декември месец започват снимките на новия филм от поредицата "Трите хикса".

Чанинг Тейтъм се ошишка (снимка)