Модната дизайнерка, която на 17 април ще навърши 40 г., е член на клуб по конна езда в Лос Анджелис. Тя планира да галопира из възвишенията на Холивуд, за да отбележи празника си.

"Виктория получи първия си урок по езда преди няколко години и много й хареса. През последните няколко месеца, обаче, тя се зае сериозно и сега вече е доста добра. Когато е в Лос Анджелис, на всеки един-два месеца, почти всеки ден ходи да язди. Не само, че това е много добро упражнение, но с каска за езда хората почти не я разпознават", издава източник на вестник "Дейли Мирър".

Четете още: Рожденият ден на Виктория Бекъм

39-годишната модна дизайнерка ще отбележи рождения си ден най-малко два пъти - веднъж в Лондон и веднъж в Лос Анджелис. В Америка партито ще бъде след обяд в конния клуб. Сред гостите ще бъдат актрисата Ева Лонгория и фризьорът Кен Пейвс.

Четете още: Розово парти за Виктория

"Вечерта ще има вечеря в ресторанта на Ева "Бесо". Ще присъстват почти всички холивудски приятели на Виктория и Дейвид. У дома в Лондон ще има семейна вечеря, за която ще помогне майката на Виктория", допълва източникът, цитиран от БГНЕС.

Междувременно Дейвид, Виктория и най-големият им син Бруклин бяха засечени на излизане от задния вход на фитнес клуб