Не знаем дали Виктория Бекъм е загубила бас или шофьорът ѝ е имал почивен ден, но за учудване на цялата светска общност, а и на феновете си, тя реши да пътува с влак от Лондон до Манчестър.

Вчера госпожа Бекъм трябваше да е в Манчестър, за да представи новата си колекция в известния универсален магазин Селфриджис. За изненада на мнозина звездата предпочете да пътува до града не с лъскава лимузина, а с британската железница. Пош спайската подробно документира преживяването със снимков материал, който после побърза да качи в Инстагарм профила си.

Признаваме си, че в първия момент, в който видяхме фотосите на Виктория на гарата, решихме, че тя е там за заснемането на някоя нова фотосесия. Е, оказа се, че грешим.

Виктория Бекъм бе придружавана от фризьора Кен Пейвс

Под снимката в Инстаграм профила си Виктория закачливо написа: "Накъде за Манчестър, Селфриджис?"

Когато пристигна на гара Пикадили в Манчестър Виктория се опита да се слее с тълпата, но начинанието ѝ се оказа неуспешно. Госпожа Бекъм веднага бе забелязана от почитателите си, които без притеснение снимаха нея, антуража ѝ и охраната, носеща багажа й.



На гарата дизайнерката демонстрира поредната стилна визия. Виктория изглеждаше елегантно както винаги, облечена цялата в черно - дълго черно палто със златна верига, част от последната ѝ есенно-зимна колекция, черен панталон, високи черни токчета с изчистен дизайн и минималистична черна чанта, отново дело на собствения ѝ бранд.

Виктория не пропусна да сподели, че много се радва отново да се завърне в Манчестър, където срещна съпруга си Дейвид, и призна, че не прекарва толкова време в града, колкото й се иска.

"Мисля, че Манчестър притежава много стил, много култура и е толкова вълнуващо място. Хората, които срещнах тук през годините, са били изключително стилни както по дрехи, така и по поведение", сподели Виктория пред в. "Манчестър ивнинг нюз".

"Не се връщам толкова често, колкото бих искала! Трудно е с четири деца на училище и бизнес, който трябва да управлявам в Лондон, да пътувам във Великобритания толкова често, колкото ми се иска", допълни дизайнерката, цитирана от БГНЕС.