Автор
Woman.bg

Виктория Бекъм със стряскаща визия на светско парти

Едно парти няма да е истинско парти, ако на него не присъства дизайнер, стилна икона или модна муза... Или и трите в едно – Виктория Бекъм.

40-годишната Виктория събра погледите на присъстващите на гала вечеря под надслов „Alexander McQueen: Savage Beauty“, състояла се в Лондон, в Музея на Виктория и Албърт

Бившата спайска бе придружена от съпруга си Дейвид Бекъм. Двамата уважиха събитието, отбелязващо изложба, посветена на покойния дизайнер Александър Макуин.

Дейвид бе изключително елегантен, но не достатъчно атрактивен, за да отвлече вниманието от нежната си половинка. За разлика от него тя бе дори прекалено интересна за фотографите със своята вамп визия, залагаща на черен тоалет и тъмен грим, който си е чиста проба експеримент върху лицето ѝ.

Г-жа Бекъм винаги е била перфекционист що се отнася до собствената си визия и никога не е позволявала прекалени своеволия от страна на гримьорите си, но ето, че всяко нещо си има първи път.

Гримът на Пош е тъмен, опушен и заемащ целите клепачи, сливайки се почти с веждите ѝ. Червилото ѝ е в матов, бежово-кафеникав нюанс, който би изглеждал добре на лицето ѝ, ако очите ѝ бяха гримирани по-семпло.

Харесва ли ви гримът на Виктория Бекъм?