Автор
Woman.bg

Виктория Бекъм отвори първия си бутик в Лондон

В сърцето на Лондон се намира престижната и луксозна улица „Dover street“ в квартал Мейфеър, на която се помещават редица известни клубове, ресторанти, галерии и разбира се, модни бутици. Именно на тази улица модната дизайнерка Виктория Бекъм отвори първия си луксозен магазин.

Сигурни сме, че този магазин бързо ще се превърне в любим на лондончани, туристи и известни личности.

Четете още: На коя й отива повече: Виктория или Никол?

Марката на г-жа Бекъм съществува вече от 5 години и тя твърдо бе решена, че е време да отвори първия си магазин. За осъществяването на мечтите й, Виктория е наела архитекта Фаршид Мусави да проектира зашеметяващото пространство, което брюнетката нарича свой "втори дом". Виктория ще изненада своите почитатели с нещо свежо, различно и същевременно съвършено семпло.

Основото изискване на дизайнерката било магазинът да изглежда топъл и приветлив.

"Искам всички да бъдат добре дошли, независимо дали искат да купят нещо или не. Искам хората да усетят моя стил в минутата, в която влязат през вратата", сподели тя.

Според Виктория Бекъм сега е най-подходящото време да отвори магазин, тъй като вече познава своите клиенти. В бутика ще могат да се видят всички марки на дизайнерката - Victoria Beckham и Victoria Victoria Beckham, аксесоари, деним, козметика.

„За първи път те ще имат възможност да видят моделите ми през моите очи. Това е моята визия, моите проекти, които споделят с хората. Показвам как чувствам дрехите и как смятам, че трябва да бъдат представени на клиентите. За мен е много важно клиентките ми да могат да си купят точно това, което виждат и на модния подиум“, обясни съпругата на Дейвид Бекъм.

Четете още: Виктория Бекъм наема семейството си