От няколко години звездите са луди по „добрите вибрации“, но сега вече може да опитате и вие.

Става дума за FitVibe – механична, вибрираща платформа, която стимулира мускулите взависимост от позата на тялото по време на тренировка. Уникалната система може да се опита и у нас, благодарение на 2fit by Boevski.



Това е една изцяло нова ера във фитнеса, тъй като тестове показват, че упражненията, изпълнявани върху уреда, натоварват до 3 пъти повече отколкото, ако ги правите на пода или на друг уред.

FitVibe е плод на проучвания, продължили 40 години. Разработен е и се произвежда в Германия, а, за разлика от останалите сходни тренировъчни платформи, е снабден със специална хидравлика, която неутрализира вредните вибрации.

Вибриращата система е ефективна на различни нива. На първо място позволява бързо загряване на мускулите, което предотвратява травми.

След това щади ставите, които най-често страдат от всяка интензивна тренировка.

На трето място FitVibe натоварва мускулните групи отлично, без да ги стресира излишно.

Едно от най-големите предимства на уреда е, че премахва лесно и бързо психическото напрежение, което често изцежда енергията ни. Тъй като тренировъчната програма е значително по-кратка, но в същото време тонизира, умора след края на заниманията няма.

FitVibe дава изключително много възможности за постигане на перфектна форма. Чрез него се постига общо намаляване на телесните мазнини, релефна мускулатура или просто тонус, повече издръжливост и гъвкавост.



Тренировките подобряват кръвообращението, обмяната на веществата и не на последно място стимулират хормоналната система така, че се повишава секрецията на хормона на растежа, отговорен за красивата, здрава кожа и за бързия метаболизъм.

Освен това уредът се справя отлично с целулита, което също е страхотен бонус.

В 2fit by Boevski всяка тренировка с FitVibe се контролира от инструктор, чиято роля е да ви помогне да изясните своята цел и най-вече – да я осъществите. Той наблюдава и правилното изпълнение на движенията, така че да има максимална полза от тях.

Кратка демонстрация вижте тук:

За повече информация и предварителни записвания посетете 2fit by Boevski на Цариградско шосе 115 (в The Mall) или използвайте телефон 02/8787260.