Автор
Woman.bg

Везните са смели, Овенът безстрашен, Близнаците... как да овладеем яростта според зодията?

Овен
Когато Овенът е гневен, нищо не може да го балансира по-добре от спорта. По този начин той се освобождава от негативната енергия и натрупания яд, след което продължава напред с високо вдигнати рога.

Телец
Родените под този знак трудно се сърдят. добри по душа, Телците винаги гледат живота от хубавата му страна. Безусловната им вяра в човешката доброта ги прави верни приятели, но има едно единствено нещо, което може да наклони емоционалната везна - предателството. От друга страна, Телците се считат за самотници. Следователно в труден период, време и момент на ярост, те залагат на уединяването, за да съберат мислите си и да се успокоят. Няма друг начин.
Близнаци, дишайте. Спрете да говорите и да разпалвате огъна на гнева. Колкото повече задълбочавате, толкова повече ще изпитвате ярост. Спрете и се погрижете за своето благо, за да бъдете балансирани и в хармония със заобикалящия ви свят.

Рак
Колкото и да дава назад, ядосаният Рак е изключително краен. За да се успокои са му необходими спокойствие и време, за да преосмисли нещата. Дългите разходки, тишината и природата са елементите, допринасящи за емоционалното му уравновесяване.

Лъв
Представителите на зодия лъв са самовлюбени и егоцентрици, но с достойнство. Да, когато Лъвът се ярос, той е свиреп, но в интерес на истината бързо му минава. Мисълта, че той би могъл да направи лошо впечатление на околните го укротява. Нормална реакция за знак, който обича себе си безрезервно и мисли за имиджа си.

Дева
"Всичко ще бъде наред, няма да е все така!" Това са думите, които биха успокоили гневна Дева.

Верни
На пръв поглед спокойни, но вътрешно душата им бушува. Везните са прикрити характери и предпочитат да таят чувствата си дълбоко в себе си. Също като Лъвовете, те се водят от силното си чувство за справедливост и мисълта, че със своето лошо отношение ще накърнят имиджа си и този на някой друг ги възпрепятства в яростните им действия.

Скорпион
Скорпионът е непредвидим! Ядосаният Скорпион може да бъде много опасен за околните, защото никога не можем да предположим, какво му минава през ума. Резки, безпощадни, екстремни в своите речи, Скорпионите могат да свалят всекиго с думи, а действията... за да успокоим един Скорпион е редно да му дадем време. Период, през който той да може да се центрира върху себе си и да забрави за случилото се.

Стрелец
Ключът към спокойствието на Стрелецът е съпричастността. Бързо се разпалват, също толкова бързо им минава, но затова е са необходими търпение и разбиране.

Козирог
Медитацията е методът на Козирога, за да се освободи от негативната енергия. Колкото и да не ни се вярва, той е способен както най-лошото, така и най-доброто. Може и да е избухлив, нетърпелив... но той умее да се фокусира и балансира за нула време, центрирайки се върху себе си и своите емоции.

Водолей
Водолеят е принципни мълчалив и спокоен, но опасен, когато е гневен. Той е краен. Необходимо е време, за да преодолее яростта си. С него развоят е хазартен - никога не можем да предположим какво ще се случи. Едно е сигурно, щом му мине - решението му ще бъде категорично.

Риби
Тихи, спокойни, мили... не винаги Рибите са до така степен добри и примерни. Да, трудно се ядосват, но когато изпитат гняв по-добре да не сте около тях. Оставете ги да се потопят в свои води, където ще имат пространство и ще се чувстват свободни. Дихателните упражнения и дългите разходки помагат те да се успокоят и забравят за проблемите.