Автор
Woman.bg

Веси Попова представя клипа към песента Sometimes I Cry

Този уикенд певицата Веселина Попова представи видеоклип към един от най-новите си проекти. Песента се казва Sometimes I Cry и е реализирана съвместно с популярното италианско дуо JazzyFunk.

Досега почитателите на Веси бяха свикнали да очакват от нея клубно звучене и провокативен стайлинг. В случая със Sometimes I Cry чаровницата изненадва публиката, като се показва в една различна, по-нежна светлина. Песента звучи красиво и меланхолично. Същото усещане носи и видеото, заснето на брега на зимното Българско Черноморие.

Филипо и Макс, двамата музиканти от JazzyFunk, са изключително доволни от работата си с талантливата българка. През февруари те са се възползвали от пътуването си за участие в Бургас, за да участват в заснемането на видеоклипа.

Интересно е да се отбележи, че прекрасният саксофон в Sometimes I Cry е изсвирен от Енрико Бентиволио – известен италиански изпълнител, участвал на една сцена със знаменитости от ранга на Марая Кери, Дженифър Лопес, Роби Уилямс. Текстът на песента е дело на самата Веси Попова, която от доста време се изявява в проектите си не само като вокал, но и като текстописец.

Само за два дни клипът на Sometimes I Cry се изкачи до осма позиция в класацията за категория Lounge / Chill out на големия международен сайт за хаус музика Traxsource. Парчето присъства и в „Топ 40 БГ музика“ на VBOX7. Там попада и друг видеоклип, който Веси представи само преди седмица. Той е към съвместния ѝ проект с DiMO (BG), озаглавен Make My Beat. И двете видеа ще се излъчват по музикални телевизии извън пределите на България.

Тези постижения са показателни за новата успешна насока в кариерата на Веси Попова. Тя отдавна е позната не само като „секретарката от „Столичани в повече“, но и с музиката си. От година насам е решила да се съсредоточи изцяло върху хаус стила. Само за 2014 Веси записа над 20 авторски проекта с различни популярни диджеи от цял свят. Парчетата с нейни вокали се издават от едни от най-големите световни лейбъли за хаус музика.


Певицата споделя, че съвсем скоро ѝ предстоят колаборации с двама от най-актуалните диджеи на световната сцена: Teenage Mutants и Purple Disco Machine.

Последвай ни в Pinterest