Автор
Woman.bg

Весела Тотева: Махнах силикона, не е модерен

Весела Тотева, която някои познават от телевизионния екран (от БНТ и като водеща на предаването „Ало, къщата” по Нова телевизия), а други като съпруга на футболиста Елин Топузаков, днес дели деня и нощта между отглеждането на сина си и новата модна колекция, която подготвя за пролетта.

„За първи път пускаме спортна линия – джинси, тишъртки, спортни кожени якета. Това е нещо различно, което досега не сме правили. Моделите са правени специално за нас и някои от тях са с комикси. Това е най-новата тенденция в стрийт модата”, разказа тя.

- Весела, доколко външността е важна и каква е твоята представа за красива жена?

- Външността в 70-80 процента говори за това какво представлява жената и като човек. Аз не харесвам кукленската красота. Памела Андерсън не че не е секси, ама не отговаря на моята представата за красива жена, която може да те грабне. Не е само тялото или лицето са от значение. Въздействието е комплексно. Жената трябва да има излъчване, да има стил в обличането. И жени, които не са много красиви, каквато например е Виктория Бекъм, компенсират това с чар и стил. Аз лично харесвам по-натурални жени... - с по-малък бюст, по-слаби…

Четете още: Весела Тотева показа сина си (снимки)

- Каза малък бюст - доколко естествените форми имат нужда от помощ и корекция? Питам за пластичните намеси.

- Не е тайна, че имах корекция на бюста. Преди да родя, аз отстраних имплантите си. Не защото имах някакъв здравословен проблем. Нито защото по това време се развихри една психоза, свързана с дефектни импланти, а по-скоро защото големият бюст вече не е модерен. Второ – защото е изключително некомфортно особено след няколко години. Явяват се неприятно и от естетична гледна точка. И реших, че за моя ръст и за новия ми статус на майка малките гърди са ОК. Взех решение, направих го и ми олекна.

- Как след бременността влезе във форма?

- Рецептата е глад и спорт, въпреки че още не съм свалила килограмите, които искам. Останаха едни 3 излишни, с които още се боря. Аз винаги съм спортувала и със спорта нямам проблем, но с глада е по-сложно. Когато не спиш заради малкото бебе, имаш нужда от въглехидрати или някаква храна, която да те вдига. И това най-често са сладките неща – шоколад…Трябва воля, за да се откажеш.

Четете още: Красивият апартамент на Весела Тотева

- А имаш ли тайна рецепта?

- 20 минути преди всяко ядене пия настърган джинджифил с лимон и вода. Той помага на обмяната на веществата и леко убива апетита. Иска обаче постоянство.

- Какво спортуваш и колко често?

- Покрай работата, новата колекция и детето от известно време не мога да ходя редовно на фитнес. Вкъщи имам бягаща пътечка – тичам бързо 2-3 минути с висока степен на интензивност, слeд това ходя бавно. Редува се в продължение на 20-30 минути. Това е така наречено интервално тичане, което дава добър резултат, стига да издържиш на темпото.

Източник: Монитор