Домът на Венета Райкова е наистина мечтаният лукс, който не всеки може да си позволи.

Венета Райкова продава дома си! След като се изръси с половин милион за скъпарското жилище в луксозния затворен комплекс, тв водещата го е обявила за продан срещу малко над 140 000 евро. Столични клюкари подозират, че Венета е пред фалит и затова е принудена да продаде дома си, в който е толкова влюбена.

Четете още: Венета Райкова захапа Черната Златка

Столична агенция за недвижими имоти публикува снимки от жилището на Венета Райкова на сайта си. Безспорно това е нейният дом, а луксът е изпипан отвсякъде, писа HotArena.net.

107 квадрата скъпарско обзавеждане, с две спални, баня с джакузи и най-любимото на Венета – частен басейн отпред. Сградата е нова, има ТЕЦ, жива охрана и всички екстри, за които някога блондинката от Попово си е мечтала.

Именно затова спонтанната продажба е странна и говори за спешна нужда от пари. Факт е, че „Горещо“ не върви и все повече пада рейтингът му. Може би Венета Райкова вече не може да си позволява вноските по кредита за апартамента, а освен това ресторантът на съпруга й Тихомир също не върви.

Другият вариант е тв водещата да е била принудена да се махне. Припомняме, че Венета Райкова водеше тежки комшийски войни и всички бяха вдигнали ръце от нея. Журналистката бе заляла Общината с жалби срещу съседите си, срещу кучетата им, срещу шума от ресторанта отдолу и цигарения дим. Чу се, че комшиите й събират подписка, за да я изгонят и може би са постигнали успех.

Едно е сигурно – никой не бяга от хубаво току-така. А домът на Венета Райкова е наистина мечтаният лукс, който не всеки може да си позволи. Каква е причината за продажбата, остава загадка, но със сигурност на тв водещата не й е лесно да вземе това решение.

Четете още: Венета Райкова се излага по пижама