Планетата на любовта Венера навлезе в знака на Лъва и ще остане там до 5 септември.

Лъвът е знак, който обожава вниманието и Венера ще направи всичко, за да го привлече. Ще забележите, че ще станете по-чувствителни към похвалите, комплиментите и проявите на внимание към вас.

Заедно с това ще ви се иска да получите повече признание за вашите качества. Запознанствата с романтичен привкус, които се случат сега, ще имат голям шанс да прераснат в любов.

Отношенията, които ще възникнат в този период ще са вдъхновяващи. Знакът на Лъва е страстен, затова ако искате да се влюбите силно, търсете запознанства точно сега.

Предстоят седмици на любов, в които ще е много трудно да се съсредоточим в работата си, особено ако е еднообразна и няма нищо творческо в нея. Затова без угризения на съвестта заминавайте в отпуска, дори да оставяте недовършени задачите си.

През идните дни ще имате шанса да срещнете своята половинка такива места, като клубове, дискотеки, ресторанти, места за отдих.

Периодът повишава възможността за запознанства с хора на изкуството, затова ако сте в търсене на любовта не пропускайте концерти, изложби и други културни мероприятия.

Лъвът е свързан и с децата. Прекарвайте повече време с детето си, играйте заедно, погрижете се за заниманията му.

Четете още: Хороскоп за верността на мъжете

Съвети за мъжете

През този период жените най-високо ценят проявата на чувства във вид на невероятни подаръци и посещение на скъпи ресторанти. Пригответе се да отделите сериозни суми за този вид ухажване.

Разбира се, съществува риск да бъдете оплетен от меркантилна дама, но ако това е така вие веднага ще я разпознаете в момента, в който Венера напусне знака на Лъва.

Съвети за жените

Докато Венера минава през Лъв мъжете ще обръщат внимание на външността, затова ако искате да привлечете внимание трябва да сте облечена и гримирана безупречно.

Направете така, че да се чувствате неотразима и уверена в себе си.

Ако вече сте обвързана не пропускайте да изберете подарък за любимия ви мъж. Той ще оцени високо това.

Точно сега ще почувствате непреодолимо желание на притежавате скъпи и красиви дрехи, бижута и аксесоари.