Винаги съм искала да бъда трендър. Може да е в някакъв съвсем скромен мащаб, но усещам, че в бясното ни забързано ежедневие трябва да оставя някакъв отпечатък като иноватор.

Говорихме си с колежките и ми споделиха, че новата мода във вече традиционните самоснимки вече не е selfie, а belfie, т.е. butt-selfie, снимаш си подкръстието или казано иначе, дупето. Бях много впечатлена, а и те се развихриха, като написаха текст със съвети за всички бъдещи маниачки на белфитата. Това е страхотно, казах си и аз, но някак не е достатъчно провокативно. И реших: въвеждам два нови термина: velfie (снимка на вагината) и pelfie (снимка на пениса). Замислете се - така междуличностната дистанционна комуникация ще се улесни рязко и с няколко нива. Сваляте се с някакъв обещаващ пич в нета и той решава да ти прати pelfie - толкова по-добре звучи от dick pic, нали? После може да върнете жеста и да му пратите velfie. Така и двете страни ще имат детайлна представа за физиологията на другия и какво да очакват, когато/ако се стигне до полов акт. Това ще е трендът - налагането на velfie и pelfie първо в определени субкултури, а след това и в масовата култура.


Край на срама! Край на притеснението! Първо тези снимки ще се пращат, а след това ще има барове, където хората спокойно ще си разменят снимки на хартия и по смартфони. Големите брандове ще се усетят и ще започнат да предлагат нова услуга: персонални тениски с огромни принтове на половия орган на клиента. Запознанствата ще станат много по-лесни - вървиш си по улицата и виждаш толкова много снимки на интимни части. И веднага можеш да започнеш разговор на тема кое ти харесва в снимката. Така ще започне абсолютното равноправие между половете и всеки ще възприема всички останали като интелектуални единици и няма непрекъснато да мечтае да види голите им междукрачия, защото това ще е съвсем достъпно. Един вид, с velfie и pelfie към социален прогрес! Ексхибиционистите ще останат без хоби. Порно-индустрията ще еволюира в нещо непознато до сега, дори аз нямам представа в какво. Сексът продава, това е ясно. Интимните прически вече няма да са особено интимни, а профилите в Instagram на знаменитостите ще са пълни с разкрачени кадри. Господата от СЕМ ще се побъркат, защото медиите ще публикуват непрекъснато голи фотоси. Предизборните клипове и плакати на кандидат-президентите ще напомнят на "Широко затворени очи". Производителите на смартфони ще акцентират на предната камера, ще се появят нови социални мрежи, сладкишите с форма на полови органи вече няма да са естетическа наслада само на специални партита, а масови и навсякъде... Размечтах се.

Започнете с velfie-тата и pelfie-тата, останалото ще се нареди, обещавам.

автор: Ана Островска