Замислете се какво правите с любимия си веднага след секс.

Нищо по-различно от заспиване, хапване, отваряне на лаптопа или пък нещо също толкова банално и отвлечено.

По-голямата част от двойките преминават през тази след-сексуална рутина, която има лошия навик да прекъсва близостта, създадена между двама души буквално преди минути.

Имаме няколко идеи за това как да запазите нежността и усещането за близост възможно най-дълго след секс.

Предварително се погрижете в къщата ви да има вино, френско сирене и грозде

След като сте приключили с основната част от вечерната любовна трапеза си поднесете омайващ и изискан десерт. Виното със своите антиоксиданти ще увеличи притока на кръв във тялото ви, а това приятно ще ви отпусне.

Вземете си душ!

И си направете един на друг масаж на гърба с мека гъба. Хормоните окситоцин и пролацин, които са се отделили по време на оргазъм ще се „задействат” и при допир. Така че, един нежен масаж под душа ще ви накара да се почувствате изключително.

Има само едно простичко и свръх романтично нещо, което можете да направите – запалете свещи!

Не преди секс, а веднага след!

Стриптийз наобратно?

Защо не. Ако след секс нямате намерение да останете в прегръдките си цяла нощ, тогава просто се облечете. Но по следния начин – вие му помагате с неговите дрехи, той на вас с вашите. Това със сигурност ще бъде забавно, но крие рискове да повторите секс играта.

***

В разгара на летния сезон Винарна Свищов ще изненада всички ценители на хубавото вино. Сега имате възможност да се включите в игра, наградите от която са достойни да впечатлят и зарадват не само вас, но и близките ви - 10 бутилки от серията LEGIO I и голямата награда: 5 нощувки (all inclusive) за двама в комплекс ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА.

Участвайте в играта ТУК