Автор
Woman.bg

Вдъхновение за твоя летен гардероб: Моряшко райе

Моряшкото райе от край време е онзи принт, който едновременно носи ефирност, елегантност във визията, но е и толкова закачлив, че ни предизвиква да флиртуваме и да си създаваме летни емоции.

Лятната секси риза в райе допринася за добро настроение и може да се комбинира с искрящо бяло или индигово тъмно синьо, като ако избереш аксесоари също с райе, е хубаво то да е вертикално, а не хоризонтално, за да се получи интересен микс.

Ефирност и свобода с макси пола за морето

Комбинациите са необятни, като ние ти предлагаме да го съчетаваш с актуалното за лято 2015 ментово зелено, както и с класическото червено за френска визия, а аксесоарите - колкото се може по-ефектни и определено в златно!

Съветваме те да заложиш на къса риза за лятото, заедно с къси панталонки, или пола и да изглеждаш секси и готова за вълнуващи изживявания. Този тип риза е подходяща и за връхна дреха, като става дори и за наметка за плажа. Избери такава с дълъг ръкав за безкрайните разходки по плажната ивица на залез слънце, докато нежният близ развява косата и ризата ти, едновременно!

6 комплекта за плажа