Понижаването на температурите навън ни накара да започнем трескаво да търсим ботуши, с които със стил и елегантност да посрещнем първия сняг.

Но преди да се втурнем по магазините, решихме да се разровим за модни находки из онлайн пространството. В резултат открихме три изящни модела ботуши, които за жалост не можем да си позволим, но поне вече знаем как точно искаме да изглеждат тазгодишните ни зимни обувки и сме твърдо решени да обикаляме родните магазини, докато не си намерим модел, подобен на някой от въпросните, на достъпна цена.

А ето и кои са моделите ботуши, за които говорим:

Велурени чизми

Видяхме въпросните красиви ботуши от велур с дължина над коляното като акцент в една от последните стрий стил визии на вечната Кристи Бринкли. След известно търсене в мрежата открихме, че те са дело на американския бранд Stuart Weitzman и се предлагат онлайн на сайта www.lanecrawford.com

Красиви и открояващи се с пленителен минимализъм, тези ботуши са идеално допълнение към всяка ежедневна визия – факт, нагледно доказващ се от стайлинга на прелестната 61-годишна Кристи.

Снимки: www.redcarpet-fashionawards.com

С дължина над коляното и тънко токче

Вторият модел, на който се спряхме, е значително по-елегантен, дело е на модния бранд Jimmy Choo, и както си личи от скорошна визия на Оливия Палермо, идеално си кореспондира с една идея по-официален стайлинг, включващ рокли и поли.

Снимка: www.starstyle.com

Един от сайтовете, от който ботушите могат да се купят, е www.net-a-porter.com

Снимки: pinterest.com

Снимка: www.yournextshoes.com

Удобство и елегантност в едно

Третият чифт, който грабна вниманието ни, балансира между ежедневната практичност на първите ботуши и елегантното изящество на вторите.

Въпросните красиви обувки са дело на лондонската модна къща Kurt Geiger и се характеризират с изчистен дизайн и дебело токче, което превръща ботуша в подходящ и удобен вариант за всекидневна обувка.

Снимка: twitter.com

Въпросните ботуши, които могат да се поръчат от сайта на бранда www.kurtgeiger.com, бяха един от аксесоарите, допълващи стрийт стил визията на Дакота Джонсън от вчера следобед.

Снимки: www.kurtgeiger.com, dakotaforpresident.tumblr.com