Автор
Woman.bg

Вдъхновение от звездите: Как да носите леопардовия принт

Официално е! Леопардовият принт е задължителен елемент в есенна визия за 2015-та.

След като брандове като Altuzarra, Burberry, Marc Jacobs и Erdem му бяха отделили почетно място в тазгодишните си есенни колекции, тази шарка, открояващ се с дръзка шик нотка, се превърна в абсолютен must-have за настоящия сезон.

Ето и няколко нагледни идеи как да носите леопардовия принт, идващи директно от звездите, които все по често залагат на него като акцент в стрийт стил визиите си.

Ефекта "Уау"

Ако сте дръзка и уверена дама, която обича да привлича погледите към себе си, то заложете дреха, изцяло потопена в леопардови краски. Но независимо дали ще подберете тренчкот, сако или панталон в такъв десен, е важно остатъка от визията ви да бъде със семпъл дизайн и задължително едноцветна.

Неписано правило, което не трябва да забравяте - за да изглеждате стилно и шик, а не пошло, леопардовият принт трябва да е акцент, а за да бъде такъв, е необходимо остатъка от визията да е минималистичен и ненатрапчив вид.

Леопардовото мини

По скалата от сладко до секси мини полата в леопардов цвят е някъде по средата, защото тя идеално си кореспондира както с тънък пуловер в пастелен цвят и обувки на равна подметка, така и с предизвикателни токчета за парти вечер навън.

В зависимост от подбора на аксесоарите леопардовото мини може да се превърне в детайл в лежерната ти стрийт стил визия ала-Алеска Чънг или изящен елемент от секси вечерния облик.