Да комбинираш няколко модни тенденции в един тоалет не е лесно, но модната блогърка Sheryl Luke от http://www.walkinwonderland.com/ е чудесен пример за жена, която има изключителен моден усет и с малко усилия превръща всяка визия в нещо специално.

Шерил обича да залага на класически кройки и едноцветни дрехи, комбинирайки ги с интересни аксесоари и ярки връхни дрехи.

Най-новата й стрийт визия включва страхотен чифт ботуши с дължина до коляното. Нека ви припомним, че всички бяха луднали по този модел ботуши и нямаше блогърка или модна икона, която да не се гордееше с поредния си чифт в социалната мрежа..

Това е аксесоар, който определно привлича вниманието. Много ни допада визията, която е избрала тъмнокосата красавица.

Четете още: Пролетна визия: Цветна експлозия

Ботушите изглеждат много удобни и не се съмняваме в изръжливостта на този тоалет.

През тази пролет и предстоящото лято още една модна тенденция ще хване погледа, а именно райето. То никога не е било демоде, но трябва да знаете как да го съчетавате с останалите си дрехи. И Шерил се е спряла на връхна дреха в черно-бяло райе, което разчупва едноцветната й пясъчна визия.

Четете още: Полата с леопардов принт

Заложете на подобна стилна визия, защото именно удобството ще бъде ключово за топлите дни.

Дамска чанта в ярък цвят и небрежна прическа допълват този страхотен аутфит! С колко бихте оценили небрежно-шикозната стрийт визия на Шерил от 1 до 10?

яке – Line and Dot, пола – Mango, дамска чанта – Chloe;