Тази зима модата ни предлага много разнообразни тенденции. За някои от тях вече сме писали ТУК и ТУК, а връхните дрехи за студените сезони са ни голямата слабост.

Без да преувеличаваме можем да кажем, че палтата са най-силните акценти в дамските визии през зимата.



Може да изберете актуален модел, издържан стилово и цветово в съответствие с вашите предпочитания и да бъдете красива и стилна по всяко едно време.

Семплите, едноцветни „oversize” палта завладяха известните модни издания и се превърнаха в любимата дреха на модни блогърки, актриси и певици.

Четете още: Повелителят на зимата: Полото

Връхната дреха се отличава с актуалната си свободна кройка, изчистен силует, зает от мъжкия гардероб, и специфичен „мек“ и „топъл“ цвят.

Именно на тази дреха заложи и стилната блогърка Helena Glazer от brooklynblonde.com, която ни представя две изключително красиви зимни визии с бежово палто.

Първата визия, която искаме ви да покажем е по-елегантна и изискана, докато втората – по-ежедневна и удобна, идеална за разходка в парка.

ВИЗИЯ №1



палто – Theory, панталон – Current/Elliott, шапка - Preston & Olivia, боти - Christian Louboutin, модел 'So Kate', дамска чанта - Saint Laurent;

ВИЗИЯ № 2



ботуши - UGG, палто – Theory, блуза - Club Monaco, дънки – Current/Elliott, шапка - Club Monaco, шал – винтидж;

Четете още: Една карирана риза, 4 страхотни визии