Сигурно си мислите „Ех, тея мадами от Woman.bg” сигурно си лягат и стават с обувки на ултра високи токчета, наконтени, с тонове грим и… усмихнати до уши? Може би в едно сте прави – усмихнати сме, да, но в никакъв случай не може да ни бутнете в обичайното определение за готини мацки, които са нон стоп с огледалце в ръка…

Освен с най-новите пролетно-летни предложения на обувки с висок или по-нисък ток, с каишка или без, с платформа, едноцветни, многоцветни и т.н. решихме да зарадваме тази част от нежните създания, които са почитателки на по-удобните обувки – кецовете!

Кецовете изглеждат страхотно с дънки и семпла тениска в бяло или черно например. Има голямо разнообразие на тези обувки за дами.

Цветове като бяло, розово, червено и лилаво са най-популярни сред момичетата и жените, които обичат да носят тези ежедневни обувки. Но може да се спрете и на такива с капси, най-различни животински шарки или нестандартен дизайн.

Може би този вид обувка са необходими за тези, които водят активен начин на живот.

Комбинацията на кецове с къси панталонки или тесни дънки, както и с дълга пола или къса рокличка, е ваш избор, но във всички случаи резултатът ще бъде просто страхотен.

Ако се съмнявате в нашите думи, то погледнете снимките по-долу, които сме подбрали – те са на модели, обикновени хора и такива, които приемат модата като една голяма забава и обичат да се заиграват с цветове, аксесоари, кройка, стил…

Всеки има право да прецени за себе си с какво се чувства най-добре! Разчупете стандартите заради ВАС самите.