Поседнали сте си удобно в леглото или на дивана вкъщи и се любувате на домашния уют, но в един момент осъзнавате, че някои от мебелите ви са за смяна, или просто че ви липсват симпатични детайли, но не се сещате точно какви, а навън не е за ходене по магазините, или пък не ви се излиза?

Разбираме ви, трафикът, забързаното всекидневие и честата умора, която ни съпътства в работните дни, ни карат да се разположим удобно у дома и да разгледаме интересни идеи в интернет. Наскоро един от любимите ни магазини за мебели и аксесоари, COMO, обнови сайта си и мързеливата разходка из стоките и пазаруването стават още по-лесни от преди. Това се дължи на изключително удобната интуитивна визия, която ни позволява само с поглед и минимални усилия, бързо да разгледаме мебелите и аксесоарите внимателно. Още с влизането се радваме на изчистен, модерен дизайн и свежите цветове, емблематични за COMO – оранжево и бяло.

В сайта няма нищо излишно, което позволява бързо и приятно разглеждане и пазаруване. Смело можем да заявим, че той би се харесал на практичните домакини, тъй като всичко важно е подчертано в оранжево. А сега любимата ни част – симпатичните плюсчета, оградени в оранжево на заглавната страница, които ви приканват да научите нещо повече за продуктите, само като сложите мишката върху тях. И ако решите да закупите нещо можете да го направите незабавно просто като натиснете "Поръчай“, което се намира в същото прозорче, в което има описание на самия артикул.

Търсенето също става бързо като можете да зададете съвсем конкретни критерии за мебелите или аксесоарите, които търсите. Можете дори да изберете от какъв произход и от какъв материал бихте искали да видите резултати. Никаква загуба на време и енергия, сайтът отговаря максимално бързо и ефикасно на нуждите ви. Когато решите, че искате да се върнете в началото не е нужно да прехвърляте безкрайно време нагоре, можете просто да натиснете бялата стрелка, оградена в оранжево в долния десен ъгъл.

Всъщност ако ви хрумне нещо интересно, свързано с интериора вкъщи и ви е необходимо да разгледате предложенията в COMO, но сте в движение, ще бъдете изненадани и от обновената мобилна версия, която е също толкова удобна, практична и съвместима с различни операционни системи. Разположението на предложенията е напълно логично и ни дава максимално точна представа за артикулите.

А сега ви пожелаваме приятно разглеждане и вдъхновение!