Смятате, че всеки един от вашите партньори е имал собствена индивидуалност и не е приличал на предния? На пръв поглед може да ви се стори така. Но нека си признаем истината – на външен вид бившите ви може и да се различават доста, но по характер си приличат.

Според астролозите това се дължи на факта, че всеки зодиакален знак подсъзнателно си избира партньор с определен набор от качества. И така – какво казват звездите за мъжете, в които се влюбвате?

ОВЕН

Жените, родени под този знак, най-често си избират грижовни мъже с добро чувство за хумор (защото и вие самите обичате да се присмеете на себе си и на околните). За съжаление обаче понякога става така, че след известно време заедно с избраника си започвате да се чувствате напълно лишени от лично пространство. В случая най-доброто решение е да разредите малко срещите си.

ТЕЛЕЦ

Вие обръщате внимание на страстни и целеустремени мъже с ясна житейска позиция, но от друга страна не понасяте партньорът да оспорва вашата гледна точка и да ви доказва, че не сте прави. В този случай със сигурност няма да можете да избегнете конфликта, който може да доведе и до плачевни последици.

БЛИЗНАЦИ

Представителите на вашия знак търсят силни усещания, затова изобщо не ни учудва, че вие харесвате истински авантюристи. Дори ако страстната ви афера прерасне в постоянна връзка, едно от най-важните качества, които ще цените у партньора си, ще е желанието му цял живот да се развива и усъвършенства. Ако разберете, че мъжът вече не ви дърпа напред в устрема си, веднага ще загубите интерес към него.



РАК

Ранимите Раци не обичат емоционални сътресения, затова вие най-често обръщате внимание на мъже, на които можете да се доверите. Често представителите на този знак започват връзка със свои колеги или стари приятели, застраховайки се по този начин от неприятни изненади.

ЛЪВ

Тъй като Лъвовете практически непрекъснато търсят вдъхновение, вие преди всичко се интересувате от творчески личности. Освен това вродените ви лидерски качества и желанието ви да сте център на вниманието ви карат да си търсите партньор, способен да ви бъде добра партия при дефилета на червената пътека.

ДЕВА

Вие по правило обръщате внимание на емоционални мъже, способни да оценят подкрепата, която им давате. Но тежко му и горко на онзи, който не успее да ви се отблагодари за проявените грижи! С „длъжниците“ си прекъсвате връзка рязко, внезапно и без обяснения. Според вас най-ужасното, което може да се случи в една връзка, е партньорът да спре да цени това, което правите за него.



ВЕЗНИ

В мъжете ви привличат най-вече енергичността и увереността в себе си. Освен това вие харесвате красивите постъпки – серенадите, нощните бдения под прозореца ви и разходките до другия край на града в търсене на любимите ви бонбони.

СКОРПИОН

Вие имате нужда от надежден партньор, способен да ви подкрепи във всичките ви начинания – дори ако поначало са обречени на неуспех. Освен това сте способни да дадете много на партньора си, макар и да очаквате от него същото в отговор.

СТРЕЛЕЦ

Умът и смелостта – това са двете качества, способни да покорят представителите на този знак. Вие ще оцените високо мъжа, който ще хукне да търси приключения с вас, без да му мигне окото.



КОЗИРОГ

Тъй като прекарвате по-голямата част от времето си в работа, вие обичате мъже, които могат бързо да определят доколко важна е за тях любовната връзка. Освен това заради натоварения си график предпочитате да споделите живота си с човек, способен да ви бъде опора, когато останете без сили.

ВОДОЛЕЙ

Мечтателните Водолеи харесват мъже със силен характер, способни да взимат решения не само за себе си, но и за половинката си. Освен това цените у партньора оригиналните възгледи и доброто чувство за хумор.

РИБИ

Вие ще се чувствате най-добре с мъж, който си е стъпил здраво на краката. Имате нужда от партньор, способен да внесе в хаотичния ви живот поне малко ред и спокойствие. Вие от своя страна пък ще му дадете най-ярките емоции в живота му.