Автор
Woman.bg

Ваня Джаферович спечели "Сървайвър Камбоджа"

Ваня Джаферович спечели "Сървайвър Камбоджа", след като събра най-много гласове от журито във финала на играта.

Бившият капитан на футболния Берое, който преди 2 години прекрати кариерата си заради тежка контузия, получи 5 от общо 10-те гласа на журито и изпревари Светлин Занев (събрал 3 гласа) и Димитър Димитров – Митко, който остана с 2 гласа.

За Джаферович глусаваха певецът Крум Сираков, еколожката Йорданка Николова – Йори, плувкинята Дамяна Матева, неврохирургът Емануил Манев и бившият футболист на "Левски" Светослав Бърканичков. За Занев своя глас дадоха Надежда Прокопиева – Надя, Антон Агонцев и лекоатлетката Ива Пранджева. Митко пък получи един глас от зрителите на предаването и един от Станислав Илиев - Финдо.

"Последният оцелял" получи чек за 100 000 лева от Павел Станчев, изпълнителен директор на bTV и продуцента на играта Евтим Милошев. Най-симпатичен на зрителите пък стана Димитър Димитров, който получи специална награда от плувеца Петър Стойчев.

"Като бивш футболист съм участвал в много колективни победи, но индивидуална такава никога не ми се е случвала", сподели веднага след финала Джаферович.

Ваня със семейството си

"Моята цел и моята игра беше най-много социална. Аз съм опитал от самото начало да разбера какви са хората в племето, какви са им отношенията, намерих хора, с които да играя и не съм ги предал от началото на играта“, допълни бившият футболист, който в момента е маркетингов директор в "Берое".

"Гордея се най-много със стратегическата игра, която направих. Аз знаех къде искам да започна и къде искам да свърша", заяви още Джаферович, цитиран от dnes.bg.