Припомняме ви, че американският актьор Джони Деп получи ограничителна заповед преди дни, след като съпругата му Амбър Хърд, която поиска развод от него, се яви пред съда със синини по лицето и с твърдението, че е била ударена от съпруга си, разкрива представител на съда, цитиран от АФП.

Според сайта TMZ.com, актрисата твърди, че през целия им брак съпругът ѝ е проявявал словесно и физическо насилие и причината се крие в злоупотреба с алкохол и наркотици.

Сайтът TMZ публикува снимка на Хърд с насинено дясно око, като според източници на медията Деп я е замерил с „Айфон”-а си миналата събота. Информацията на медията още гласи, че актьорът е предложил пари на Хърд, за да си замълчи за инцидента, но вместо това в понеделник тя е подала молба за развод и молба за ограничителна заповед.

Сайтът обаче допълва и че според полицаите, пристигнали в дома на двойката в събота, по лицето на Амбър нямало следи от насилие.

„През цялата ни връзка Джони упражняваше вербално и физическо насилие над мен”, е заявила Хърд под клетва, прибавяйки, че миналото на съпругът ѝ съдържа доказани злоупотреби с алкохол и наркотици и тя се страхува от нрава му.

Съдът от своя страна удовлетвори молбата на актрисата и забрани на Деп да се приближава на повече от 100 ярда (91 метра) от Хърд.

Амбър бе заснета да плаче, след като излезе от съда

Бившата спътница на Джони Деп актрисата Ванеса Паради побърза да защити актьора и отрече той да е способен на физическо насилие над жени, съобщава сайтът TMZ. Актрисата го определя като "чувствителен, любящ и любим човек", като според нея обвиненията на Хърд са възмутителни.

"Изживях с него 14 прекрасни години", пише Паради в писмо до TMZ. Думите ѝ потвърди и бившата жена на Деп Лори Ан Елисън, която също заяви, че актьорът никога не е бил груб с нея и дори не е повишавал глас.

Припомняме ви, че Джони Деп не бе официално женен за Ванеса Паради. Те имат две деца – 15-годишна дъщеря и 12-годишен син. Двойката се раздели през юни 2012 г., когато Деп се събра с Хърд.

В защита на Деп се обяви и дъщеря му, която публикува своя снимка като бебе, на която е заедно с баща си. Кадърът е придружен от текста: "Моят баща е най-сладкият и любящ човек, когото познавам. Той е прекрасен баща за мен и моя малък брат и всеки, който го познава, ще каже същото".

Източник: БГНЕС