Валери Йозов е от Плевен и е един от щастливите новодомци, които участваха в новодомско парти, организирано от Ути Бъчваров и Fibank. Семеен, с две деца – близнаците Йоана и Никола, Валери и неговата съпруга взимат важното решение – да закупят нов дом. Валери е лекар по професия и обича в свободното си време да бъде активен – хобито му е футболът.


Как прекарвате свободното си време?

Свободното време, което имам, го посвещавам на моето семейство – съпругата ми и близнаците Йоана и Никола. Да имаш близнаци е истинско предизвикателство – когато единият спи, другият плаче. Определено не скучаем вкъщи. Моята страст е футболът. Аз съм спортна натура и предпочитам да бъда активен в свободното си време. По този начин се разтоварвам от стреса, който се натрупва в ежедневието. Всъщност не е важно точно с колко свободно време разполагаш, а как успяваш да разпределиш ангажиментите си и по какъв начин го оползотворяваш.

През седмицата помагам на жена си и гледам децата, но събота и неделя са моето време за моята страст. Е, сега отделям време и за ремонта на новото жилище, но това са приятни емоции, особено когато нещата се получават така, както си ги представяш и винаги си искал да бъдат

Как бихте се описали като човек?

Щастлив! Всъщност имам всичко – прекрасни деца и добра жена.

Бихте ли споделили какво бе чувството, когато подписахте договора за собственост на Вашия апартамент?

Изпитах чувство на удовлетвореност. Взимайки това важно решение, заедно с моята съпруга, направихме една важна крачка за нашето бъдеще и най-вече това на нашите малки деца. Смятам, че закупуването на недвижим имот е една добра инвестиция и моментът е подходящ за подобна крачка.

Лесно ли се решихте да използвате кредит, за да закупите мечтаното от Вас жилище?

Всъщност не беше трудно. Разгледахме различни възможности и се спряхме на този вариант, който беше най-подходящ според нас.

С какво Ви спечели Fibank пред останалите банки?

Основното, с което ме спечелиха от Fibank, беше бързината при разглеждане на документите и отпускането на кредита, както, разбира се, и условията, които ми предложиха.

Вие бяхте сред спечелилите новодомско парти с Ути Бъчваров и Fibank. Разкажете ни с какво меню Ви изненада Ути? Колко гости поканихте? Каква беше атмосферата на партито?

Невероятно изживяване беше, а и кой би повярвал, че точно на нас ще се падне тази награда - едно младо семейство и Ути – легендата! Със съпругата ми бяхме в трескава подготовка за дълго чакания ден.Не е лесно да избереш кого да поканиш и кого не и затова решихме да поканим семейни приятели. Изборът на менюто също не беше лесен, но заедно със специалиста Ути се справихме бързо – пилешки крилца с цитрусов сос. О, какъв аромат, о, какъв вкус и като в приказките – там бяхме, на масата седяхме и заедно се веселихме!