Марката "Версаче" винаги се е асоциирала с италианско усещане за аристократизъм, стилизирани символи, лукс и много, много оригиналност. Днес ще представим на вашето внимание едно от произведенията на марката, а именно - хотелът Палацо Версаче в Дубай.

Всички 215 стаи са със златни тавани, интериор в стил "16-ти век", както и мебели в барокова стилистика - всеки детайл е дело на дизайнерката Донатела Версаче.

Това е един от най-луксозните хотели в Дубай, като интериорът му напомня този на типично луксозно, италианско жилище. Цените на стаите са различни, като най-ниската започва от 450 паунда на нощ.

Бели стени, тапицерия в нежно розово, както и типичните за Версаче елементи, стилизирани листа и елементи от гръцката митология, допълващи картината на този прекрасен 5-звезден хотел.

Отвън хотелът изглежда като същински замък на брега на морето, леко огрян от светлина и елегантно отразяващ се във водата.

Премерен италиански лукс, впечатляващо лоби, ресторант, джакузи във всяка стая и невероятни гледки от всяка тераса допълват образа на този прекрасен хотел, наречен Палацо Версаче.