Автор
Woman.bg

В цветния и шикозен свят на Сара Джесика Паркър

Чаровната Сара Джесика Паркър вече може да се похвали не само с успешна кариера и любящо семейство, но и със собствена линия аксесоари.

Ефектните и същевременно с това невероятно стилни модели обувки и чанти са част от първата модна колекция на актрисата, носеща нейните инициали – SJP.

За създаването им Паркър си сътрудничи с дългогодишния директор на Маноло Бланик - Джордж Малкемус, а резултатът от колаборацията между двамата е една колекция, асоциираща се с градския шик и класното излъчване.

При токчетата от колекцията се наблюдават смели цветови комбинации, шик модели, инспирирани от любимия на Кари Брадшоу Маноло Бланик и няколко ниски минималистични чифта, открояващи се сред изобилието от високи токове.

В модната линия на Сара е включен и един специален чифт черни обувки от лачена кожа с нежна каишка, пресичаща центъра на стъпалото. Те са вдъхновени от модел на Маноло Бланик, носещ името "Диана", който в една от сериите на "Сексът и градът" е описан от Кари като "Обувка- градски мит". Първоначално обувката е създадена от Маноло Бланик през 1994 г., но след като колекцията се разпродава, не е налична чак до 2009 г.

"Предлагаме нови съчетания на цветове – такива, каквито не правите обикновено, но всъщност са комбинации, които бихте искали в гардероба си. А и относно чантите, мислете по-скоро за 70-те и 80-те години и това, което се е носило. Без много звънчета, дрънкулки и други украси, концентрирайки се наистина върху чантата", споделя самата Сара Джесика Паркър за колекцията си с аксесоари.

Дебюта на модната линия на звездата от "Сексът и градът" се осъществи на страниците на списание O Magazine. Именно в него бе поместена цветна фотосесия, представяща елегантните творения на Сара.